Terug naar overzicht

Wijkcentrum De Roef

Pastoor Geertmanstraat 17, 7535 BA Enschede

Let op! Deze inzamelplek heeft geen behoefte meer aan kleding. De gedoneerde goederen worden naar Rybnik in Polen of rechtstreeks naar Oekraïne door Marcin Czempa. In Hengelo kunt u contact opnemen met Kasia Olechnowicz of Karolina ten Asbroek, in Almelo met Kamila Droździok en in Enschede met Natalia Janeczek. Op de website kunt u zien op welke wijze u hen kunt bereiken. Op 5 maart is er een inzameling op de Poolse Abecadlo School in Enschede van 13.30-14.30.

Bedden- en linnengoed Communicatie Drogisterij artikelen Kleding Levensmiddelen Medische artikelen Overige Survival

Wat kan ik inleveren?

Bedden- en linnengoed

Handdoeken, Dekens

Communicatie

Powerbanks

Drogisterij artikelen

Luiers

Kleding

Regenkleding, Ondergoed thermo

Levensmiddelen

Baby melkpoeder, Baby potjesvoeding, Energierepen, Frisdrank, Fruitsap, Houdbaar blik, Houdbaar glas, Houdbaar droog

Medische artikelen

EHBO pakket, Ontsmettingsmiddel, Verbandmiddelen, Mondkapjes, Ibuproven, Hydrogelverband, Pleisters, Paracetamol, Gaasjes

Overige

Babyspullen

Survival

Dekens (thermisch), Slaapzakken, Zaklampen (voorhoofd), Kaarsen

Belangrijk om te weten

Vanwege continue acute veranderingen in de oorlogssituatie raden wij u aan contact op te nemen met de inzamelplek voordat u daarheen gaat. Openingstijden en de behoefte aan bepaalde goederen kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Doneer a.u.b. geen goederen die defect, potentieel gevaarlijk of erg versleten zijn. Uit veiligheidsoverwegingen worden levensmiddelen in glas en spuitbussen in veel gevallen niet aangenomen.