Terug naar overzicht

JCI Nederland

Tweelingenlaan 74, 7324 BN Apeldoorn
tel: +31 55 5213 109

De inwoners van Oekraïne leven op dit moment in een noodsituatie. Hun leven staat letterlijk op zijn kop. Veel personen zijn op de vlucht of zitten in angst opgesloten in schuilkelders. Vanuit JCI Nederland is het initiatief ontstaan om de benodigde middelen in te zamelen (denk hierbij aan medische hulpgoederen en hygiëne producten etc.) als hulp voor deze humanitaire ramp die meer dan 7 miljoen mensen raakt. Schakel je familie, buren, vrienden en alle andere bekenden in voor de inzameling van hulpgoederen. JCI richt zich op de inzameling van: Medische hulpgoederen Hygiëne producten Langhoudbare producten Alle kleine beetjes helpen. Vanuit de inzamelingspunten worden de goederen vervolgens overgebracht naar Slowakije of Polen.

Drogisterij artikelen Levensmiddelen Medische artikelen

Wanneer kan ik spullen inleveren?

Maak een afspraak om spullen in te leveren.
Je kunt op de volgende manieren contact opnemen:
telefoon: +31 55 5213 109

Wat kan ik inleveren?

Drogisterij artikelen

Maandverband, Shampoo, Tampons, Vochtige doekjes, Zeep, Douchegel

Levensmiddelen

Baby melkpoeder, Baby potjesvoeding, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Thee, Houdbaar blik, Houdbaar glas, Houdbaar droog

Medische artikelen

Gaasjes, Paracetamol, Steriele handschoenen, Ontsmettingsmiddel, Verbandmiddelen, Mondkapjes, Ibuproven, Desinfecterende zeep, Pleisters, Hydrogelverband

Belangrijk om te weten

Vanwege continue acute veranderingen in de oorlogssituatie raden wij u aan contact op te nemen met de inzamelplek voordat u daarheen gaat. Openingstijden en de behoefte aan bepaalde goederen kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Doneer a.u.b. geen goederen die defect, potentieel gevaarlijk of erg versleten zijn. Uit veiligheidsoverwegingen worden levensmiddelen in glas en spuitbussen in veel gevallen niet aangenomen.